webfelso

 

 főoldal

Szomjazik a világ a NŐI energiákra. Napjainkban sajnos nagyon kevés a harmónikus párkapcsolatok száma. Hiszem, hogy a kapcsolatok tudatosan új minőségbe hozhatóak. Ezért fontos, hogy MI NŐK ismét Önmagunkra ébredjünk és kibontakoztassuk s megéljük varázslatos lényünket. Merjünk ragyogni és teljesnek lenni és emelni a Társunkat! Előbb azonban be kell gyógyítanunk sebeinket. Fel kell vennünk újból a kapcsolatot ÖnMAGunkkal és használnunk kell azokat a női bölcsességeket, melyek ősidők óta bennünk szunnyadnak. 
Ez az oldal Neked szól, ha Nőként ÖnMAGaddal és a PÁRODDAL való kapcsolatodat TUDATOSAN szeretnéd megjavítani.

 


Te légy az első!

 

A FÉL-ELEM, a megfelelni vágyás elválaszt mélyebb önmagunktól, önmagunk szeretetétől.

Igen göröngyös utat jártam be: mire a fúnak várt, fiúsan nevelt, megfelelési vággyal küszködő, negatív énképpel rendelkező, jó tanuló kislányból, egy ÖnMAGát szerető és elfogadó, önfeledt, vidám Nővé váltam.  Éveken keresztül gyáva voltam és sorban önlehúzó kompromisszumokat kötöttem.

Ma már tudom, hogy nem mindegy, hogy lelkem hívó szavára teszek meg valamit belülről érkező késztetésből, vagy pedig FÉL-ELEMBŐL, megfelelni vágyásból.

Szüleink nem voltak képesek feltétel nélküli szeretetben felnevelni, ezért elkezdtünk nekik megfelelni, remélve, hogy több szeretetet kapunk Tőlük.

Önmagunk Nőként való elfogadásában meghatározó, hogy Édesanyánk mennyire fogadott el minket kislányként és Édesapánktól milyen visszajelzéseket kaptunk leányként nőiességünkre vonatkoztatva.

Vajon tudott - e csodálni, kifejezni a szeretetét és a tenyerén hordozni?

Ha ott, akkor erre nem volt képes, akkor ez meghatározza a nőiességünkkel való viszonyunkat és a párkapcsolataink alakulását.

Bővebben...

A párkapcsolat megújítása kommunikáció területén

A párkapcsolatok (vissza-) fejlődése során nagyon gyakori a két fél közötti kommunikáció elsorvadása. Az udvarlási fázisban még átbeszélgetik az éjszakát a Szerelmesek, majd ez a lelkesedés fokozatosan csökken.

Tudatos irányítás a verbális kommunikációban nélkülözhetetlen.

A megújulás ott kezdődik, hogy elkezdesz újból beszélgetni a társaddal. Az üres, semmit mondó szócséplések ugyan úgy elnémíthatják a kapcsolatot, mint a bántó, sértő szavak. Ne zárd ki az életedből a társadat! Ha túl sok mindent elfojtasz, nem mondod ki az érzéseidet, túl nagy szakadék alakul ki köztetek.

A halogatás és a tűrés erőteljes szokássá alakulhat. A lelki bajok pont úgy gennyesednek el, mint a testiek. Minél előbb érkezik a beavatkozás, annál könnyebb és fájdalommentesebb a gyógyulás.

 

Bővebben...

Női-Férfi gondolkodás közötti különbség

Segítség! Nem értjük EGY-MÁST!

 

Mi nők azt várjuk a férfiaktól, hogy ugyanúgy kommunikáljanak, érezzenek, mint mi. Ezzel szemben a férfiak azt várják tőlünk, hogy hozzájuk hasonlóan gondolkozzunk és reagáljunk a különböző dolgokra, történésekre. A két nem közötti különbség figyelmen kívül hagyása, felesleges indulatokhoz, félreértésekhez, csalódottsághoz és a kapcsolat mélypontjához vezet.

Meg kell tanulnunk ezért  egymás nyelvén beszélni, hogy a közöttünk lévő szakadékot betemethessük.

Bővebben...

Múltad fogságában élsz még?

A múlt feldolgozatlansága arra kényszerít bennünket, hogy újra  átéljük , ameddig meg nem értjük, hogy mit is akart tanítani nekünk.

„Aki nem néz szembe a múltjával, arra kárhoztatja magát, hogy újra és újra megismételje azt.”

A családi mintáink megismerésével  elhagyhatjuk a negatív belső programokat, melyeket epigenetikus szinten örököltünk és tudattalanul futtatunk, s melyek alapján éljük az életünket.

Gyermekként belénk ivódnak szüleinktől hallott mondatok, kijelentések, az átélt események és mindaz, amit a viselkedesükben láttunk.

Szüleinktől tanultuk meg, hogy egy nő/férfi, hogyan fejezi ki a szeretetetét, mintául szolgáltak számunkra egy kapcsolat működtetésére, illetve, hogy milyen partnert fogunk „bevonzani”.

Gyakran előfordul, hogy az egyik vagy mindkét fél gyermekkori hiányait szeretné bepótolni a másikkal, nem felnőttként vesznek részt a kapcsolatban, hanem függőséget, elfogadást igénylő gyermekként.

Társunk a legfőbb tanítónk, rámutat minden olyan sérülésünkre, ahol valaha eltörtünk és még nem vagyunk egészek

Sok hitrendszernek nem is vagyunk a tudatában, s emiatt ezek úgy vezetnek minket, mint a robotot a programjai.

Itt az ideje, hogy megvizsgáld, hogy Te miben hiszel!

Életed a belső elvárásaid, gondolataid, hitrendszered tükörképe.

Bővebben...

IRATKOZZ FEL: a heti HASZNOS NŐISÉG és PÁRKAPCSOLAT témájú tanácsadó hírlevélre.

E. Colour Rendezvények - 2014       Nők Tudatosan - 2017